Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς…»

Ο Τάσος Χαλκιάς φαίνεται πως δεν έχει αφήσει ακόμη πίσω του το επεισόδιο που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του «Love It», σε αντίθεση με την παρουσιάστρια.

Δύο ημέρες μετά την επεισοδιακή τηλεοπτική συνύπαρξη του ηθοποιού με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Τάσος Χαλκιάς χαρακτήρισε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ «σπουδαγμένη ομορφοκοπελιά» συνεχίζοντας την… κόντρα! Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε κάτω από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος υποστήριξε τον συνάδελφό του.

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη

«Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία του Τάσου Χαλκιά. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ. Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συναδέλφους.

Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις. Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες.

Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα. Αλλά όταν έχεις αργήσει 1 ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά 1000 συγνώμη κι όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος.

Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή, που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα».

Η πληρωμένη απάντηση του Τάσου Χαλκιά

«Με ακρίβεια 100/0!!! τοποθετήσεις το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια όμως διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα τής σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένειας που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Άραγε με την έλευση του 2022 θα λήξει αυτή η «κόντρα»;

 

Διαβάστε επίσης