Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση που συζητήθηκε: «Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο «Πρωινό» και μίλησε για όλα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη δήλωση που έκανε μέσα στο 2021 και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του αθλητισμού.

«Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου» τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

 

Διαβάστε επίσης