Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Τάμτα: Τα σπάνια τρυφερά στιγμιότυπα που μοιράστηκε για πρώτη φορά με τον Πάρη Κασιδόκωστα

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας έχουν κλείσει αισίως έξι χρόνια μαζί και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο 38χρονος επιχειρηματίας όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τα επαγγελματικά τους θέματα.

Ωστόσο, οι δυο τους ζουν έναν σφοδρό έρωτα και τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Μπορεί η Τάμτα να κρατάει τη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο λίγο μετά την Πρωτοχρονιά έκανε μια εξαίρεση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε στα Instagram Stories της βίντεο από όσα έζησε την χρονιά που μας πέρασε και μέσα στα στιγμιότυπα με έκπληξη είδαμε κοινές στιγμές της με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις στο βίντεο, η Τάμτα βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της μέσα σε ένα φουσκωτό, με τον Πάρη Κασιδόκωστα να την κρατά μιας και εκείνη δεν φαίνεται πολύ καλά, ενώ σε ένα άλλο σημείο το ζευγάρι είναι αγκαλιά μέσα στην θάλασσα.

«Σε καμιά περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανέναν λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτι μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας.

Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δυο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης – κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί» είχε εξομολογηθεί η Τάμτα για τον Πάρη Κασιδόκωστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Διαβάστε επίσης