Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Survivor 5: Σπανού για Μυριέλλα – «Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης, μου φάνηκε…»

Όσα είπε η τραγουδίστρια για το φλερτ Κατσούνη – Μυριέλλας

H Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (12/02). Η τραγουδίστρια, που έχει υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, πήρε θέση για το φλερτ Κατσούνη – Μυριέλλας που συνεχίζει να τραβά το ενδιαφέρον.

Η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε την σχέση Κατσαούνη – Μυριέλλας
«Προσωπικά δεν ταιριάζω με την Μυριέλλα και το έχω πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μυριέλλα είναι κακό παιδί ή εγώ είμαι κακό παιδί. Δεν ταιριάζω σε κάποια πράγματα μαζί της. Αν υπήρχε φλερτ, δεν το ήξερα όσο ήμουν μέσα. Το παρακολούθησα μαζί σας από την Αθήνα. Είχα κρατήσει μια απόσταση από την Μυριέλλα, λέγοντας της κιόλας ότι μου δημιουργούσε ένταση», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης στα χέρια, μου φάνηκε αυτό το “αχ, αχ, αχ” υπερβολικό. Εμένα δεν με έπεισε. Μου φάνηκε υπερβολή σαν αντίδραση και είναι η άποψη μου. Αυτό όμως δεν την κάνει κακή την Μυριέλλα. Θα πρέπει να σκεφτώ ότι το κάνει επίτηδες ή δεν ξέρει τι κάνει ή ότι το κάνει για να τραβήξει τις κάμερες. Δεν θέλω να μπαίνω όμως σε αυτή την λογική και ούτε να το ψάχνω. Ήξερα ότι έχει έναν άνθρωπο έξω και ότι είναι μαζί».

Διαβάστε επίσης