Τρίτη, 17 Μαΐου

Survivor spoiler: Ο παίκτης που θα δούμε να αποχωρεί από το αποψινό επεισόδιο

Ακόμη μια αποχώρηση πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιώργος Πιλίδης είναι οι τρείς παίκτες που διεκδικούν την ψήφο του κοινού προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όλοι οι παίκτες τόσο της κόκκινης όσο και της μπλε ομάδας έχουν απευθύνει έκκληση προς το κοινό προκειμένου να μην ψηφίσουν τον Βαλάντη καθώς μετά την απαράδεκτη φράση που είπε στην Ευρυδίκη σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα ξεσπάσματά του δεν θεωρούν πλέον ότι μπορεί να συνυπάρξουν μαζί του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” οι εκκλήσεις των παικτών του Survivor εισακούστηκαν και ο παίκτης που τελικά αποχωρεί είναι ο Βαλάντης.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε πως ο Βαλάντης έχει ενεργοποιήσει και πάλι το κινητό του καθώς εμφανίζεται να έχει μπει στο viber κάτι που όμως δεν ισχύει αφού από τη μέρα που αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο το κινητό βρίσκεται στην κατοχή της συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης