Κυριακή, 26 Ιουνίου

«Έσβησε» 17χρονη Κύπρια στο ΗΒ: «Έφερες αγάπη, φως και νόημα στη ζωή μας»

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος μιας 17χρονης Κύπριας στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την Παροικιακή, πρόκειται για την Αλεξανδριάνα Ευαγγελία Ίνγκλης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια αναφέρει ότι «με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, η όμορφη, αστεία, ευφυής, γενναία Ellie μας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 17 ετών. Ήταν μια ευγενική ψυχή, μια ήσυχη παρουσία, το λαμπερό χαμόγελο και η καλοσύνη της άφηναν σημάδι όπου κι αν πήγαινε. Γεννημένη στο Λονδίνο στις 16 Φεβρουαρίου 2004. Η Ellie αφήνει πίσω τη μητέρα της Μαρία, τον πατέρα της Bradley, τον αδερφό της James, τις δύο γιαγιάδες της, θείες, θείους, ξαδέρφια και πολλούς αγαπημένους φίλους».

«Ellie, έφερες αγάπη, φως και νόημα στη ζωή μας και η φλόγα σου θα συνεχίσει να καίει για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το θάρρος και τη δύναμή σου – ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας», προσθέτει στην ανακοίνωση η οικογένεια της 17χρονης.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, «η κηδεία της Ellie θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίας, 305 Camberwell New Rd, London SE5 0TF, και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο του Camberwell Old Cemetery, Forest Hill Rd, Λονδίνο SE22 0RU, στις 1:30 μ.μ. Μια δεξίωση για τη μνήμη της Ellie θα πραγματοποιηθεί μετά την ταφή στην αίθουσα της εκκλησίας του ελληνορθόδοξου καθεδρικού ναού της Αγίας Μαρίας. Παρακαλούμε τους παρευρισκόμενους να μην φορούν μαύρα καθώς θα θέλαμε να γιορτάσουμε τη ζωή της Ellie με φως και χρώμα. Οι δωρεές θα γίνονται δεκτές με ευγνωμοσύνη για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που επιλέξαμε».

Διαβάστε επίσης