Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου: «Δεν με αφήνουν να δω τον ανοϊκό πατέρα μου και εμείς τηρούμε τα γ…α μέτρα»

Η ηθοποιός καταγγέλλει, μέσω βίντεο, ότι δεν της επιτρέπουν να δει τον πατέρα της μαζί με την κόρη της – «Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια, πρέπει να του το συστήσω»
Η Σοφία Μουτίδου, ανάρτησε πριν από λίγο ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, που καταγγέλει, ότι δεν επιτρέπουν στην ίδια και το παιδί της να δουν τον πατέρα της, ο οποίος πάσχει από άνοια, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Η ίδια λέει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο:

«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Πρέπει λέει ένας ένας, με βάση ποια λογική ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;» και η Σοφία Μουτίδου, συνέχισε:

«Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό»;

Δείτε το βίντεο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.