Τρίτη, 17 Μαΐου

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω σαν ντελίβερι, έτσι ξεχρέωσα το σπίτι μου»

Σε εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Νικόλας Μπράβος για τα “σκοτάδια” του.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου μίλησε ο Νικόλας Μπράβος, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην ενώ προσφάτως δουλεύοντας ως ντελίβερι κατόρθωσε να ξεχρεώσει το σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας Μπράβος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου, ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου, όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη αλλά είμαι ακόμα ζωντανός».

«Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα. Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία».

Διαβάστε επίσης