Παρασκευή, 20 Μαΐου

Survivor spoiler 30/03: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο και τις κόντρες να είναι έντονες στον Άγιο Δομίνικο εν όψει των εξελίξεων, καθώς τρεις παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, ώστε να αποφασίσει το αν θα παραμείνουν στο παιχνίδι.

Μια ακόμη εβδομάδα με ένταση ολοκληρώνεται με τη διαδικασία της αποχώρησης την αυριανή (30/3) μέρα, όπου ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Τζο Μαριδάκη περιμένουν από τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώσει το ποιος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Πριν από τη διαδικασία αυτή, βέβαια, υπάρχει σήμερα (29/3) ένα αγώνισμα επικοινωνίας. Για έναν εκ των τριών θα είναι και το τελευταίο, έχοντας την ευκαιρία στις επόμενες μέρες να συναντήσει τους δικούς του ανθρώπους, παίρνοντας το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο, αν και τα ενδιαφέροντα των παικτών δείχνουν να είναι διαφορετικά.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί
Οι Διάσημοι, πάντως, με αυτό τον τρόπο αναμένεται να χάσουν ακόμη έναν παίκτη τους, όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, αν και αναμένεται τις επόμενες μέρες να φανεί κατά πόσο θα τους επηρεάσει αρνητικά ή θετικά, ανάλογα και με το πόσο θα βοηθήσουν οι νέες προσθήκες.

Ποιος παίκτης, λοιπόν, θα φύγει από το Survivor; Οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε, αλλά φαβορί θεωρείται σίγουρα η Τζο Μαριδάκη, αφού ο Ρουβάς είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και η Μυριέλλα εξυπηρετεί τους σκοπούς του ριάλιτι από την πρώτη μέρα, κάτι που την καθιστά ισχυρή.

UPDATE: Τελικά γίνεται η μεγάλη ανατροπή! Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι αυτή, τελικά, που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή δέχθηκε τη συγγνώμη του Βαλάντη μετά το  παραλήρημά του

Διαβάστε επίσης