Σάββατο, 21 Μαΐου

Η Τζέιντα Σμιθ “σπάει επιτέλους τη σιωπή” της για το χαστούκι του άντρα της στον Κρις Ροκ – Η ανάρτησή της στο Instagram

Τι έγραψε;

Μετά το περιστατικό που άφησε άναυδους τους παρευρισκόμενους στην τελετή των φετινών Oscars, αλλά και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε το γεγονός, ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε συγγνώμη δημόσια και φαίνεται πως όλα είναι καλά μεταξύ του ίδιου και του Κρις Ροκ.

Γι’ αυτό μίλησαν πολλοί διάσημοι, ακόμη και στην Ελλάδα, σχολιάζοντας τη βία, το λάθος αστείο του παρουσιαστή και ότι σχετίζεται με αυτό, ωστόσο η άποψη και τα σχόλια της Τζέιντα Σμιθ ήρθαν για να ολοκληρώσουν το παζλ και να δώσουν μία συνολική εικόνα της κατάστασης.

Η ανάρτηση της Τζέιντα Σμιθ για το χαστούκι του άντρα της στον Κρις Ροκ
Η ηθοποιός έκανε σήμερα (30/3) την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και συγκεκριμένα, απάντησε με μία μόνο φράση και όπως φαίνεται, δεν έχει καμία διάθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι’ αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχοντας την στήριξη του κοινού.

Η ίδια δείχνει με αυτή τη φράση πως αναγνωρίζει το λάθος του συζύγου της και ο τρόπος αντιμετώπισής της είναι πιθανότατα ο πιο σωστός, ενώ ήρθε η ώρα να επουλωθούν οι πληγές όλων τους σε αυτή τη φάση.

Το σχόλιο της τζέιντα Σμιθ για το χαστούκι του άντρα της

Διαβάστε επίσης