Σάββατο, 21 Μαΐου

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Πήγα στο X-Factor, η Ρούλα ήταν αuτή που έκανε την αίτηση για εμένα»

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών κοριτσιών λίγο πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο του παιδί, η Τζωρτζίνα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο X-Factor.

Η εκπομπή ήρθε σε επαφή με συνυποψήφιο του Μάνου Δασκαλάκη από τις auditions του μουσικού talent show, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πατέρα των τριών παιδιών.

«Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα».

Πάτρα: Η απάντηση του Μάνου για τη συμμετοχή του στο X- Factor
Το πρωί της Τετάρτης 30/3 ο πατέρας των τριών κοριτσιών θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση για τη συμμετοχή του στο X-Factor.

Ο τραγικός πατέρας, όπως είπε ο Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», δεν θέλει να μεταφερθεί ο λόγος του στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο ζήτησε από τον δημοσιογράφο να μεταφερθούν κάποιες πληροφορίες.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 την είδηση της συμμετοχής του στο μουσικό σόου και μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που έκανε την αίτηση στο Mega.

«Παραδέχτηκε ότι πράγματι πήγε στο X Factor το φετινό και μάλιστα η Ρούλα ήταν αυτή η οποία δήλωσε τη συμμετοχή για εκείνον. Το ζευγάρι περνούσε από κοινού τη δοκιμασία στην οποία βρισκόταν η Τζωρτζίνα και ακριβώς επειδή η Τζωρτζίνα, όπως ο Μάνος μου είπε, ήταν πολύ μεγάλη του θαυμάστρια και το έκανε στην πραγματικότητα για εκείνη.

Όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά πολλές ήταν οι φορές που τον παρακίνησε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και του έλεγε “μπαμπά να πάμε και μαζί”. Όταν λοιπόν η Τζωρτζίνα βρισκόταν σε αυτό το κρίσιμο για την υγεία της στάδιο, ο Μάνος το έκανε για να δείξει ότι ο μπαμπάς είναι εδώ, προσπαθεί για σένα, θα το παλέψουμε μαζί, θα το ξεπεράσουμε μαζί κι έτσι αποδέχτηκε την αίτηση που έκανε η Ρούλα και πέρασε από την πρώτη audition.

Αυτό που πρέπει ακόμη να πούμε, σύμφωνα με τα όσα μου είπε ο ίδιος ο Μάνος χθες, είναι το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση αλλά τους πρόλαβα τα γεγονότα. Τον κάλεσαν από την παραγωγή και δεν συνέχισε πια γιατί ήταν στο τελικό στάδιο και δεν ξέρω αν χρονολογικά είχε φύγει ήδη η Τζωρτζίνα. Πέρασε από την αρχική διαλογή που κάνουν τα μέλη της παραγωγής και ήταν να περάσει και από την audition με τους τέσσερις γνωστούς κριτές», είπε ο Θάνος Βάγιος.

Διαβάστε επίσης