Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

«Της είπαν ότι θα τη συλλάβουν την Πέμπτη για να προλάβει τη.. Νικολούλη» Μάρτυρας από το περιβάλλον

Διέρρευσε ο αριθμός της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Twitter: «Στη φόρα» το άθλιο μήνυμα που της έστειλε άγνωστος

Πάτρα: Μηνύματα από αγνώστους λαμβάνει στο κινητό της η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο αριθμός του κινητού της Ρούλας Πισπιρίγκου αναρτήθηκε στο Τwitter με αποτέλεσμα να λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο ενώ σε ένα από αυτά, κάποιος ισχυριζόμενος πως είναι δημοσιογράφος της είπε πως αναμένεται η σύλληψη της.

«Μάθαμε ότι το κινητό της Ρούλας Πισπιριγκου εδώ και 20-25 μέρες βρίσκεται σε κοινή θέα. Διότι, αναρτήθηκε από κάποιους στο Twitter. Από τότε η συγκεκριμένη γυναίκα λαμβάνει καθημερινά εώς και απειλητικά μηνύματα», ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Μάλιστα, στην εκπομπή παρουσιάστηκε μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος ανέφερε πως η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα δέχτηκε ενοχλήσεις μετά τη δημοσιοποίηση του κινητού της.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Προχθές η Ρούλα δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της, στο Viber από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος. Της είπε το όνομά του Δ.Χ. Η Ρούλα δεν τον ήξερε και βέβαια δεν είχε σκοπό να του απαντήσει. Της ζήτησε να του κάνει δήλωση και ότι θα τη στείλει σε όλα τα αθηναϊκά μέσα. Της είπε ότι τον ενημέρωσαν ότι την Πέμπτη θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής της και τη ρώτησε αν θέλει να του κάνει κάποια δήλωση», αποκάλυψε στην εκπομπή άτομο από το στενό της περιβάλλον.

«Η Ρούλα στεναχωρήθηκε με το θράσος του. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει. Της στέλνουν άθλια μηνύματα, τη βρίζουν με τραγικούς χαρακτηρισμούς. Τη βρίζουν. Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να του απαντήσει. Δεν σταμάτησε εκεί αυτός ο άθλιος. Της έστειλε ξανά μήνυμα και στον Θεό που πιστεύετε ξέρετε τι της είπε; Ότι θα εκδόσουν ένταλμα και θα τη συλλάβουν και μετά δεν θα μπορεί να κάνει καμία δήλωση, γιατί θα της πάρουν το κινητό και δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Προσπαθούσε να την πείσει ότι θα την εξυπηρετούσε κιόλας αν του κάνει κάποια δήλωση. Δεν είχε σταματημό αυτός που έστειλε το μήνυμα. Της αποκάλυψε υποτίθεται ότι της βγάζουν ένταλμα σύλληψης την Πέμπτη και ο λόγος που θα το βγάλουν την Πέμπτη είναι γιατί θέλει η Αστυνομία να προλάβει την εκπομπή της κυρίας ΝΙκολούλη που είναι την Παρασκευή. Αίσχος. Δεν έχει τέλος το θράσος και η κακία των ανθρώπων», περιέγραψε ο μάρτυρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.