Σάββατο, 21 Μαΐου

Όταν ο Will Smith έκανε αστεία για την φαλάκρα άλλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα μείνει στην ιστορία του θεσμού ως μια από τις πιο παράξενες και αναπάντεχες στιγμές.

Ο ηθοποιός που την ίδια βραδιά βραβεύτηκε ως ο καλύτερος άνδρας ηθοποιός της χρονιάς, χρησιμοποίησε βία για να εκφράσει την ενόχληση που του προκάλεσε ένα (κακόγουστο) αστείο του συναδέλφου του για τη σύζυγό του. Οι παρευρισκόμενοι και οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι στη θέα της κινήσής του, ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη τόσο λίγη ώρα μετά το συμβάν στη διάρκεια των Όσκαρ, όσο και με γραπτή δήλωσή του στα social media.

Ένα video, όμως, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον Will Smith σε νεαρή ηλικία, κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και «καίει» τον ηθοποιό, καθώς ο ίδιος αστειεύεται με κύριο, ο οποίος είναι φαλακρός λόγω αλωπεκίας – όπως ακριβώς και η σύζυγός του.

Το πλάνο είναι από την εκπομπή “The Arsenio Hall Show” του 1991, στην οποία ο Will Smith είναι καλεσμένος και μιλά για τη σειρά που πρωταγωνιστούσε τότε, «Ο πρίγκιπας του Bel Air». Όπως σημειώνει το Marie Claire.gr κατά τη διάρκειά της ο νεαρός τότε ηθοποιός κοροϊδεύει τον μουσικό John B. Williams, ο οποίος συμμετείχε στην εκπομπή με την μπάντα του και ήταν φαλακρός λόγω αλωπεκίας. (Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν επιβεβαίωθηκε ότι ο συγκεκριμένος μουσικός ήταν φαλακρός λόγω ακριβώς αλωπεκίας)

«Πρέπει να ξυρίζει το κεφάλι του κάθε πρωί», ακούγεται να λέει με ένα μέρος του κοινού να γελά και το υπόλοιπο να αποδοκιμάζει την ατάκα του.

«Ελάτε, ήταν ένα αστείο», απάντησε ο ηθοποιός.

Το «αστείο» του θυμίζει αρκετά εκείνο του Chris Rock, το οποίο ο Will Smith δεν ανέχτηκε. Η πράξη του 30 χρόνια πριν δεν κατέληξε σε βία, σε αντίθεση με αυτή το 2022. Μάλιστα, η Ακαδημία Κινηματογράφου, υπεύθυνη για τα Όσκαρ, ήδη σκέφτεται το ποιες θα είναι οι κινήσεις της μετά το συμβάν, το οποίο καταδίκασε (όπως όλοι) δημόσια.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης