Σάββατο, 21 Μαΐου

Πάτρα: Όταν το “χαροκαμμένο” ζεύγος Δασκαλάκη έκανε διακοπές και πόζαρε κεφάτο μετά τον θάνατο της Μαλένας (φωτο)

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα έχουν παγώσει το πανελλήνιο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα η κάθε αποκάλυψη που βγαίνει στη δημοσιότητα σοκάρει περισσότερο από τη προηγούμενη.

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αποκάλυψη για την κεταμίνη στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας που την οδήγησαν στο θάνατο, έχουν συγκλονίσει και έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου.

Την οργή προκαλούν, κατα καιρούς, και οι αναρτήσεις του ζεύγους Δασκαλάκη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι παρά το πένθος τους φαίνονταν να είναι ενεργοί στα social media και να αποθανατίζουν ευτυχείς στιγμές από τις διακοπές τους και όχι μόνο, ποζάρωντας κεφάτοι.

Χαρακτηριστική εικόνα είναι και αυτή η νέα ανάρτηση που απεικονίζει τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου χαμογελαστούς, δύο μήνες μετά τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Καστοριά στις 23 Ιούνιου του 2019.

Πάτρα: Όταν το 'χαροκαμμένο' ζεύγος Δασκαλάκη έκανε διακοπές και πόζαρε κεφάτο μετά τον θάνατο της Μαλένας (φωτο)

Υπενθυμίζεται ότι η Μαλένα ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, που «έφυγε» πρώτη από τη ζωή, όταν ήταν σε ηλικία 3,5 ετών, με την αιτία θανάτου να αποδίδεται σε ηπατική ανεπάρκεια.

 

Διαβάστε επίσης