Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Κακά κορίτσια: Το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά για τα κιλά τους που τις πλήγωσε

Τα «Κακά κορίτσια» που τη δεκαετία του 90 σημείωσαν τεράστια επιτυχία, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και τον Δημήτρη Μηλιόγλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο bullying που είχαν βιώσει και το σχόλιο που τους είχε κάνει η Ρούλα Κορομηλά και τις πλήγωσε..

«Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία.

Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας», είπαν αρχικά τα Κακά Κορίτσια.

Στη συνέχεια, τα Κακά Κορίτσια μίλησαν για το bullying που είχαν βιώσει εκείνη την εποχή: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”.

Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.