Παρασκευή, 20 Μαΐου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε νέα «βόμβα» – Τι αναζητούσε η 33χρονη στο διαδίκτυο

Μία σημαντική αποκάλυψη φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε πως η Ρούλα βρισκόταν συνεχώς στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας και να υπήρχε άτυπη παρακολούθηση των συνομιλιών της και τον αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος από όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα με την εμπλοκή και άλλων προσώπων, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στη συνέχεια τόνισε ότι θα γίνουν επίσημες άρσεις απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της. Μάλιστα, εξήγησε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί η ενοχή της κατηγορούμενης για τις αναζητήσεις μέσω ίντερνετ και θύμισε τα αντίστοιχα εμπόδια που προέκυψαν στη διαβόητη υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχε υπάρξει κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης