Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Αυτά τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν τον Απρίλιο

Οι τυχεροί της άνοιξης στα ερωτικά.

O Απρίλιος ξεκίνησε και είναι γεμάτος θετικούς οιωνούς για τα ζώδια, τα οποία προσπαθούν να ανακάμψουν από έναν πολύ σκληρό Μάρτιο. Ίσως οι πρώτες ημέρες του, τις οποίες ακόμα διανύουμε, να μην το δείχνουν, αλλά οι επόμενες προμηνύονται ιδιαιτέρως ευνοϊκές για ορισμένα ζώδια, που αναμένεται να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα.

Καρκίνος
Όσο δύσκολη κι αν φαίνεται αυτή η περίοδος η μεγάλη αγάπη για τους Καρκίνους βρίσκεται στην επόμενη γωνία. Ένας νέος έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα με την συναισθηματική και ψυχική σύνδεση να είναι πολύ δυνατή. Ήδη από την αρχή της χρονιάς νιώθουν το πάθος να τους κατακλύζει και η στιγμή για να εκφραστούν είναι πολύ κοντά.

Παρθένος
Μια νέα γνωρίμια είναι στον ορίζοντα για τις Παρθένους που είναι μόνες. Ο μεγάλος έρωτας δεν αργεί να έρθει και μπορεί να τον ανακαλύψουν ακόμα και στα μάτια του πιο απρόσμενου ανθρώπου (ενός παλιού φίλου, ίσως). Η σύνδεση που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο δυνατή και έντονη που κανείς δεν θα μπορεί να την αμφισβητήσει.

Τοξότης
Ένας από τους καλύτερους μήνες του χρόνου ξεκινά για εσάς. Είτε βρίσκεστε είτε όχι σε σχέση ετοιμαστείτε να ζήσετε στιγμές πάθους και περιπέτειας. Ο δεσμός που ήδη έχετε προχωρά και γίνεται πιο δυνατός. Ίσως υπάρξει πρόταση για συγκατοίκηση ή επίσημη δέσμευση, ποιος ξέρει; Από την άλλη, αν είστε single το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα είναι ασταμάτητο και θα ζήσετε πολύ έντονες και ερωτικές στιγμές.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.