Τετάρτη, 18 Μαΐου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατριχίλα με τους τάφους των παιδιών και της σπιτονοικοκυράς

Τι συμβαίνει με τον τάφο της Τζωρτζίνας και ποιοι βρίσκονται κοντά στον τάφο της σπιτονοικοκυράς;

Ανατριχιάζουν κάποιες λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές για την υπόθεση της Πάτρας κι ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. Τι ακριβώς έχει συμβεί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών με τις κηδείες των παιδιών και της σπιτονοικοκυράς;

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, στο Α’ Νεκροταφείο, δίπλα από τον τάφο της σπιτονοικοκυράς υπάρχει ο τάφος ενός 40χρονου, η φωτογραφία του οποίου βρέθηκε μετά την εκταφή του στον τάφο της Ευγενίας Κούτρα.

Ο τάφος της σπιτονοικοκυράς έχει πληρωθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη. Ακριβώς μπροστά βρίσκεται θαμμένος ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου και ακόμα πιο μπροστά βρίσκεται ο κοινός τάφος της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά σύμπτωση και οι τρεις αποβιώσαντες -τα δύο παιδιά και η σπιτονοικοκυρά- έχουν φύγει από τη ζωή ημέρα Σάββατο.

Στο νεκροταφείο των Συχαινών, το οποίο βρίσκεται σε 1,5 χλμ απόσταση, έχει γίνει το μνήμα της Τζωρτζίνας. Επάνω σε αυτό, όμως, είναι γραμμένα και τα τρία ονόματα των κοριτσιών. Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης, όταν έγινε η κηδεία της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να γίνει πιο βαθύς ο τάφος, να ταφεί η Τζωρτζίνα χαμηλά, να ρίξουν χώμα και όταν συμπληρωθεί η τριετία να μεταφερθούν εκεί και τα οστά της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συγκεκριμένος τάφος έχει αγοραστεί από την οικογένεια και κοστίζει 2-3 χιλιάδες ευρώ. Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι γιατί ενώ η σπιτονοικοκυρά άφησε 10.000 ευρώ για να γίνει η καύση της, τελικά κηδεύτηκε σε ένα πρόχειρο μνήμα χωρίς μάρμαρο, με έναν ξύλινο σταυρό και την ίδια στιγμή αγοράστηκε ένας οικογενειακός τάφος για τα τρία κορίτσια;

 

Διαβάστε επίσης