Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Μάνος Δασκαλάκης: «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής» λέει συμμαθητής του

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκάλακη σπάνε τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές των χαρακτήρων των δυο αυτών προσώπων.

Σήμερα, στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ένας συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει μυθομανή, επιδειξιομανή και να εκφράσει την πεποίθηση πως η στάση του τού φαίνεται πολύ ύποπτη.

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου.

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.