Σάββατο, 21 Μαΐου

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε αδιάσειστα τα στοιχεία που δείχνουν ενοχή της συζύγου του για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους – Εφυγε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 15:00 χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους
Τρεις ώρες κατεθεσε στη 18η ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για τον θάνατο της κόρης του Τζωρτζίνας που αποδίδεται σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με θύτη την Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα του 9χρονου κοριτσιού. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασε στο κτίριο της Ευελπίδων περίπου στις 12 το μεσημέρι, φορώντας τα ίδια μαύρα ρούχα που φορούσε και χθες, όντας ανέκφραστος όπως και στη χθεσινή παρουσία του. Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και περίπου στις 15:20 το μεσημέρι της Πέμπτης αποχώρησε από τα δικαστήρια χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ανοίγει σήμερα ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων από τη 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που ερευνά το θάνατο της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας, ο οποίος αποδίδεται -με την άσκηση ποινικής δίωξης- στην μητέρα του παιδιού, την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Διαβάστε επίσης