Κυριακή, 26 Ιουνίου

Πάτρα: Σοκαριστική μαρτυρία – «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δεσμό με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, με τους αιφνίδιους και ανεξήγητων θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας.

Μέρα με τη μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία δίνουν άλλες διαστάσεις στην υπόθεση των ανεξήγητων θανάτων των παιδιών τους.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι η 33χρονη φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών. Είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Πηγή: Newsit

Διαβάστε επίσης