Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Νώντας Κατερινόπουλος: Αυτός είναι ο αδικοχαμένος γιος του απόστρατου ταξίαρχου – Ο θάνατός του τον τσάκισε (photo)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει αναδειχθεί σε πρόσωπο των ημερών, και όχι άδικα, μετά την αποκάλυψη του για εγκληματική ενέργεια στο θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ο ίδιος ήταν ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για την εμπλοκή της μητέρας και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος φέρεται να είχε δίκιο.

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος έχει εκπαιδευτεί συγκεκριμένα στην ανάλυση της στάσης του σώματος, η οποία αποκαλύπτει πολλά όταν έχουμε να κάνουμε με ειδεχθή εγκλήματα.

Θανάσης ΚατερινόπουλοςΑν και έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο ίδιος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Αν και οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι βέρος Αθηναίος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο ταξίαρχος ε.α έχει καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένο από το χωριό Μαλεβρό, όπου γεννήθηκε το 1957, από αγρότες γονείς.

Ο ξαφνικός θάνατος του γιου του
Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛΛΑΣ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο δικό του προσωπικό δράμα, μιας και το 2017 “έχασε” τον γιο του Επαμεινώνδα εντελώς ξαφνικά. Ο 31χρονος νεαρός, έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει και έναν άλλο γιο, τον Αντώνη.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.