Σάββατο, 21 Μαΐου

Πάτρα: Αποκαλύψεις βόμβα από τον Πέτρο Κουσουλό – Το κοινό σημείο πριν από κάθε θάνατο

Καίει την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της Πάτρας και καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να φτάσει η υπόθεση στο τέλος της, θέτοντας ακόμα και σε κίνδυνο τον εαυτό του. Στο δελτίο του star μίλησε ο δημοσιογράφος και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνδέονται οι φόνοι των 3 παιδιών.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση στην Πάτρα

Μέχρι και τον Απρίλιο του 2019 που πέθανε η Μαλένα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, το ζευγάρι είχε μία πολύ καλή σχέση. Η 3,5 ετών κόρη τους μέχρι τότε νοσηλευόταν σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας και οι γιατροί είχαν πει πως για ένα μεγάλο διάστημα θα έπρεπε να φιλοξενηθεί σε ξενώνα προκειμένου να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Τότε έρχεται και η πρώτη διένεξη στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως θα έπρεπε εκείνη μαζί με τη Τζωρτζίνα να μετακομίσουν στην Αθήνα, ενώ εκείνος θα έμενε πίσω στην Πάτρα για να συνεχίσει να δουλεύει. Η μητέρα των παιδιών αντέδρασε έντονα στην ιδέα αυτή, καθώς ήθελε τον Μάνο κοντά της. Ξαφνικά στις 13 Απριλίου η Μαλένα, ενώ είχε εξαιρετικές ιατρικές εξετάσεις, πεθαίνει μέσα στο νοσοκομείο. Πλέον, διερευνάται ο θάνατός της.

Τρεις μέρες πριν πεθάνει η Ίριδα, ο Μάνος φεύγει από το σπίτι
Δύο χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2021 πεθαίνει η 6 μηνών Ίριδα. Όπως έχει καταθέσει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, τρεις μέρες πριν τον θάνατο του μωρού υπήρξε ένας πολύ μεγάλος καυγάς με τη σύζυγό του στο σπίτι, εξαιτίας του γεγονότος ότι εκείνη τον απάτησε. Τότε, ο πατέρας των παιδιών μαζεύει τα πράγματά του, φεύγει και πάει να μείνει στο σπίτι των γονιών του. Στις 21 Μαρτίου, το βρέφος, χωρίς να έχιε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας νωρίτερα, πεθαίνει στην κούνια του.

Διαβάστε επίσης