Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Είναι κούκλος και παίζει στις Άγριες Μέλισσες – Αυτός είναι ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη

Μιλά για πρώτη φορά για την σχέση τους

Ο Κώστας Μαρτάκης, που προχώρησε σε δηλώσεις για την συμμετοχή του στο The Masked Singer, έχει αδερφό και, μάλιστα, τον ξέρουμε όλοι. Ο λόγος για τον Νίκο Πολίτη, που αυτό το διάστημα συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες και στον Όρκο.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της επομπής Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 12/4 και αποκάλυψε σε όλους την σχέση του με τον τραγουδιστή, με τον οποίο στην πραγματικότητα είναι ετεροθαλή αδέρφια.

Είναι κούκλος και παίζει στις Άγριες Μέλισσες ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη
«Το ότι έγινε γνωστός, αναγνωρίσιμος στον κόσμο, δεν άλλαξε ποτέ κάτι μέσα μου. Τον βλέπω ως τον αδερφό μου, που μεγαλώσαμε μαζί, που μου έπαιρνε τα παιχνίδια, που του έπαιρνα τα δικά του. Έχω αυτό στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να το αποβάλω.

Γενικά τον συμβουλεύομαι. Είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός. Με αφήνει πάρα πολύ μόνο μου. Δεν έχω boost ή κάποια βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, όσον αφορά στις γνωριμίες ή οτιδήποτε, κι αυτό με έχει σκληρύνει. Αυτό ήθελε κι εκείνος να πετύχει μέσα από αυτό. Έτσι όπως τα βρήκε κι εκείνος πιο δύσκολα και ζόρικα, θεωρεί ότι θα μου κάνει κι εμένα καλό. Και όντως μου έχει κάνει καλό μέχρι σήμερα. Οπότε, όλα καλά.

Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας. Όπως σε όλα τα αγόρια. Στην οικογένειά μας, ήμασταν δύο και θέλαμε και οι δύο την προσοχή των γονιών μας κι αυτό μας έκανε ανταγωνιστικούς. Αλλά όχι σε επίπεδο τρέλας. Στις αρχές, κέρδιζα εγώ, γιατί ήμουν ο πιο μικρός, οπότε πάντα ο πιο μικρός, αν γκρινιάξει λίγο παραπάνω, είναι λίγο πιο γλυκούλης. Μετά, ίσως λίγο παραπάνω ο αδερφός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πολίτης δε δίστασε να αναφερθεί, επίσης, και στο γεγονός πως, στα εφηβικά τους χρόνια, ο καρδιοκατακτητής της οικογένειας ήταν ο κατά 8 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του και πως κάθε φορά που πήγαινε στο σχολείο του, το ενδιαφέρον των κοριτσιών ήταν ολοφάνερο και «γινόταν χαμός».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.