Τρίτη, 17 Μαΐου

Μάνος Δασκαλάκης: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη Ρούλα και το πρώτο τους φιλί – Είχαν χάσει ήδη τη Μαλένα

Μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρωινό την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω δημοσίευση ο 30χρονος από την Πάτρα γιορτάζει την επέτειο του… πρώτου φιλιού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την ευχαριστεί δημόσια για τα «τρία πιο πολύτιμα δώρα που του έχει χαρίσει». Την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ίριδα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε γίνει αφού η Μαλένα είχε φύγει από τη ζωή.

«Εκείνο το βράδυ που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία σου έδωσα και το πρώτο μας φιλί, την πρώτη μας αγκαλιά. Οκτώ χρόνια αργότερα, μου έχεις κάνει τα τρία πιο υπέροχα δώρα της ζωής μου, τα παιδιά μας και το μόνο που έχω να πω είναι πόσο υπερήφανος νιώθω που με έχεις αντέξει όλα αυτά τα χρόνια και είσαι δίπλα μου και με στηρίζεις σε οποιαδήποτε τρέλα αποφασίζω να κάνω.

Που μας φροντίζεις και δεν έχεις παραπονεθεί ούτε μια φορά για την πίεση που έχεις από εμάς. Που είσαι μάνα, αδερφή, σύζυγος, φίλη. Που πάντα είσαι αντικειμενική και μου υποδεικνύεις τα λάθη μου γιατί πάντα θέλεις το καλό μου. Που έχεις σταθεί βράχος σε ό,τι μας έχει συμβεί μέχρι τώρα. Για όλα αυτά, το λιγότερο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Χρόνια μας πολλά. Τέτοια ώρα, έφτιαχνα τα μαλλιά μου. Μετά από μια ώρα ήρθα στο ραντεβού μας» έγραφε στην ανάρτησή του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Χρονικό θανάτου Μαλένας
Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2019 όταν η μικρή Μαλένα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Όπως εξηγεί η μητέρα της όλα κυλούσαν φυσιολογικά στη ζωή του μικρού κοριτσιού μέχρι τη στιγμή που παρατήρησε πρησμένους αδένες. Οι εξετάσεις έδειξαν οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία με αποτέλεσμα το παιδί να εισαχθεί στο νοσοκομείο Παίδων για θεραπεία. Κι ενώ το παιδί φαινόταν να ανταποκρίνεται κανονικά στη θεραπεία, εντελώς ξαφνικά ένα βράδυ κατέληξε στον ύπνο. Ηπατική ανεπάρκεια ήταν η αιτία θανάτου, ωστόσο, σε αυτό το σημείο είναι που ξεκινούν τα πολλά ερωτηματικά, αφού η ιατροδικαστική εξέταση αντί να διαλευκάνει το τοπίο, μάλλον, δημιούργησε μεγαλύτερο μπέρδεμα. «Το ήπαρ του παιδιού ήταν πεντακάθαρο. Τόσο καλές ηπατικές εξετάσεις δεν έχουν συχνά τα παιδιά που μπαίνουν για θεραπεία στο ογκολογικό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, το πόρισμα δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης