Τρίτη, 17 Μαΐου

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει» – Ο Νίκος Βουρλιώτης “σπάει” για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά τον χωρισμό του

«Το βιώνω ήσυχα»

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ή αλλιώς NiVo, βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Ανοιχτά” το βράδυ της Πέμπτης 14/4 και μίλησε για στοιχεία της προσωπικής του ζωής για τα οποία δεν είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά και για την καριέρα του στη μουσική.

Για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, γεγονός που το youweekly γνώριζε ήδη, και τα συναισθήματά του γι’ αυτό πλέον χαρακτηρίζονται από μία ηρεμία, ενώ μίλησε και για την κόρη του, που αποτελεί την μεγάλη του αγάπη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη για τον χωρισμό του
«Έχουν μια μαγική δύναμη τα παιδιά – όλα τα παιδιά του κόσμου – γιατί έχουν βρει τον κωδικό να συνδέονται με την ψυχή και το συναίσθημα, χωρίς να κάνουν τίποτα» ανέφερε αρχικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κορούλα του.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», επισήμανε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης