Τετάρτη, 18 Μαΐου

Σούρας για Πάτρα: Αντιμετωπίζουμε ένα έγκλημα ζωής και δύο εντελώς ανίκανους και αδίστακτους ανθρώπους

«Από την μία έχουμε μία γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία ενός παιδιού ακόμα και βλέπουμε, και από την άλλη τον σύζυγο που το παίζει ζεν πρεμιέ» δήλωσε ο ψυχίατρος
Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε σήμερα ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στη στάση του ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

«Κουρασμένοι, αηδιασμένοι και θυμωμένοι είμαστε όλοι, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα. Από την μία έχουμε μία γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία ενός παιδιού ακόμα και βλέπουμε, και από την άλλη έχουμε τον σύζυγο που το παίζει ζεν πρεμιέ. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σε μία άλλη κατεύθυνση μιλώντας για έρωτες και απιστίες», ανέφερε αρχικά ο κ. Σούρας, μιλώντας στο «Mega Σαββατοκύριακο».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν απαντάει, πώς ένας πατέρας χάνει 3 παιδιά και περιμένει να μάθει πότε θα αποφασίσει η δικαιοσύνη να μάθει ποιός τα σκότωσε. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα “έγκλημα ζωής” και με δύο ανθρώπους που είναι εντελώς ανίκανοι και άσχετοι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εντύπωση προκαλεί είναι ότι ό,τι και εάν αποφασίσει να κάνει η Πισπιρίγκου, δεν έχει μάθει μία πολύ μικρή, αλλά μεγάλη λέξη και αυτή είναι η λέξη “σιωπή”», πρόσθεσε.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι αδίστακτοι. Τα φώτα, οι κάμερες, οι δημοσιογράφοι. Αυτό βοηθάει να πουλήσουν τη μούρη τους, ενώ δεν αναγνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει απηυδύσει. Τρέφουν την φθηνή λαϊκή άποψη ότι “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής”», κατέληξε λέγοντας ο κ. Σούρας.

Διαβάστε επίσης