Παρασκευή, 20 Μαΐου

Σπύρος Νικολαΐδης: «Με έδερναν κάθε μέρα στο σχολείο και με εκβίαζαν για να μου παίρνουν τα λεφτά»

Ο ηθοποιός της «Γης της Ελιάς» μίλησε για το bullying που δεχόταν από μεγαλύτερα παιδιά στο σχολείο του
Συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Νικολαΐδης και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στους ξυλοδαρμούς που δεχόταν από τα μεγαλύτερα παιδιά.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», εξήγησε πως μεγάλωσε σε μία φτωχογειτονιά της Θεσσαλονίκης, η οποία έμοιαζε με «γκέτο» και δεν ήταν πάντα το «καλό παιδί».

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια, που δεν ήταν καλά οικονομικά, σε μία φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Εκεί ξεκίνησα το μποξ, γιατί στο σχολείο με έδερναν κάθε μέρα», είπε αρχικά, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

«Θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που είχαν μείνει στην ίδια τάξη τρεις ή τέσσερις φορές, αλλά και εξωσχολικοί, που έρχονταν και μας εκβίαζαν για να μας πάρουν τα λεφτά και να μην φάμε ξύλο. Αφού έγινα, λοιπόν, καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει να συμβαίνει με κάποιον τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, είχαν απευθυνθεί πολλές φορές στην αστυνομία. «Μας έλεγαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Και να κάναμε καταγγελία, θα έρχονταν την επόμενη μέρα κάτω από το σπίτι μας και θα μας περίμεναν να μας σκοτώσουν στο ξύλο», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχω ζήσει πολύ άσχημα πράγματα κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω, που χαίρομαι για τον εαυτό μου, γιατί ενώ μεγάλωσα έτσι, τελικά τα κατάφερα».

Διαβάστε επίσης