Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση μέχρι και πριν τη σύλληψη»

Για τον άνδρα που υποστήριξε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ότι είχε σχέση μαζί της αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη που υποστήριξε ότι ποτέ δεν υπήρξε ερωτευμένος μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος, σε καμία περίπτωση. Έχω μιλήσει μαζί του. Όχι τώρα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Έχω μιλήσει μαζί του πριν γίνει η σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Καμία. Δεν πιστεύω ότι είναι εκείνος. Ίσως κάποιος πήρε τηλεφωνο και είπε ότι είναι ο ίδιος. Δεν το ξέρω, ούτε θα κατηγορήσω κάποιον. Εγώ μέσα μου δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος» είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου και συνέχισε,

«Όταν έφυγε ο Μάνος από το σπίτι με την Ίριδα, είχαμε μια συζήτηση και του είπα να μην ξαναγυρίσει, να μην έχει ελπίδες γιατί εγώ θα προχωρήσω. Εγώ ήθελα να φύγει ο Μάνος… Μου είχε απαντήσει ότι, «προχώρησε, εύχομαι να βρεις το καλύτερο, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, και να είναι καλύτερος από μένα».

«Δεν ήταν σχέση, με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μια φορά και αυτό ήταν όλο. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων γιατί εγώ είχα τα παιδιά μου κι εκείνος τέλος πάντων ότι έχει, είχαμε μια επικοινωνία ανά δεύτερη – τρίτη μέρα» ξεκαθάρισε σεάλλο σημείο.

Πότε έφυγε ο Μάνος από το σπίτι

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά. Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με τη μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική», περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πότε έφυγε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι.

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει το Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια είπε ότι «Μετά το θάνατο της Ίριδας η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ ήταν με τα τρία αγγελάκια».

Οι απειλές στο Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχτηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι είχε απειλήσει το Μάνο Δασκαλάκη.

«Με τον Μάνο όταν είχαμε τσακωθεί του είχα στείλει μήνυμα ότι θα τον καταστρέψω. Μου είχε φανεί άδικο όλο αυτό που είχε συμβεί. Ότι ναι μεν σε χωρίζω, αλλά όταν πας να προχωρήσεις φταις. Την τωρινή του σχέση δεν μου την παραδέχτηκε. Μέχρι και τη σύλληψη ωρυόταν ότι ήταν μια φίλη. Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση πριν τη σύλληψη. Τον ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τη στάση του Μάνου τώρα, δεν ξέρω πώς σκέφτεται. Λένε ότι μιλάω συνέχεια για το Μάνο. Ότι δεν είναι άγιος το είπα για αυτά που έκανε σε εμένα, δεν τον κατηγόρησα ποτέ για τα παιδιά. Δε θεωρώ ότι έχει κάτι να κρύψει», πρόσθεσε.

Απαντώντας, τέλος, στο πώς της φάνηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι δεν την ερωτεύτηκε ποτέ, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε ότι: «Δεν ξέρω ποια ήταν η συζήτησή τους, αλλά όταν δεν ερωτεύεσαι κάποιον δεν παντρεύεσαι. Μήπως εννοούσε ότι με αγάπησε κατευθείαν; Δεν ξέρω».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.