Τετάρτη, 18 Μαΐου

Μάνος Δασκαλάκης: Τι ήθελε και τι θέλει να κρύψει ο 30χρονος για το θάνατο της Τζωρτζίνας; Το μήνυμα του σε εφημερίδα (photo)

Νέα στοιχεία στο φώς για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στο pelop.gr λίγες ώρες μετά τον θάνατο της κόρης του Τζωρτζίνας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το τοπικό Μέσο. Ενώ, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, κατέρριψε τον ισχυρισμό του Μάνου Δασκαλάκη ότι δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και δεν αφιέρωνε όσο χρόνο θα ήθελε στα παιδιά του.

Ειδικότερα, σε σημερινό του δημοσίευμα για την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη, αναφέρει:

Ωρα 20.30: Το pelop.gr ενημερώνεται, πως το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ωρα 21.35: Η είδηση έχει διασταυρωθεί και δημοσιεύεται στο διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ωρα: 21.55: Ο Μάνος Δασκαλάκης αποστέλλει μήνυμα, μέσω της εφαρμογής messenger (facebook) στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Π» και του pelop.gr. Τον γνωρίζει από τότε που έπαιζε στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Του ζητά να «κατέβει» το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα γράφει: «Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τπτ. Κατέβασε το. Γράφετε ότι θέλετε…».

Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε εφημερίδα

Το δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά στην τραγική είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας και καταλήγει πως «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».

Προβληματισμός που αποτυπώθηκε και αποδόθηκε αρχικά ως τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Προφανώς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή, τα όσα θα ακολουθούσαν.

 

Διαβάστε επίσης