Σάββατο, 21 Μαΐου

Survivor Spoiler: Αυτός ειναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Πρωτοφανείς εικόνες είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ ο Γιώργος Λιανός τους απέβαλε από το συμβούλιο του νησιού.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα οι δυο ομάδες πάλεψαν για τη δεύτερη ασυλία, με τη νίκη να πηγαίνει στους Κόκκινους. Έτσι είχαμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Από τους Κόκκινους λοιπόν, πρώτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Τζο Μαριδάκη.

Από την άλλη, πρώτη υποψήφια από τους Μπλε ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ κατόπιν υπόδειξης του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που είχε την ατομική ασυλία, δεύτερος υποψήφιος βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ποιος όμως ειναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor αποχωρεί σήμερα η Τζο Μαριδάκη.

Ποια ειναι η Τζο Μαριδάκη
Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπήκε στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

Διαβάστε επίσης