Σάββατο, 21 Μαΐου

Άρης Αργυρόπουλος: «Μικρός δεν καταλάβαινα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι»

O κούκλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος, που κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της ένδυσης, συστήθηκε στο «MEGA Καλημέρα» μέσα από την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

«Έχω την δική μου εταιρεία ρούχων, όσο ήμουν στο στρατό, ένιωσα την ανάγκη να γίνω πιο δημιουργικός. Η σχέση μου με τα ρούχα ξεκίνησε από τα 10 μου, μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν ο πατέρας μου. Πριν φτιάξω την εταιρεία μου ήταν ο φόβος της αποτυχίας και της απογοήτευσης. Μου έλεγαν τι σχέση έχω εγώ με την μόδα, δεν με ενοχλούν σαν σχόλια, είναι απλά αυτό που μου αρέσει», δήλωσε αρχικά ο Άρης Αργυρόπουλος.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με τα αδέφρια του, αλλά και τη δημοσιότητα.

«Με τον αδελφό μου τον Νικήτα έχουμε την καλύτερη σχέση, όπως και με τον αδελφό μου που απέκτησε στο δεύτερο γάμο ο πατέρας μου», τόνισε.

«Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι, θα προτιμούσα η προσωπική μου ζωή να είναι προσωπική. Είμαι ένας κλειστός χαρακτήρας, αν έχω όμως κάποιο πρόβλημα θα το πω στους γονείς μου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Αργυρόπουλος.

«Μικρός πήγαινα πολύ συχνά στις εκπομπές της μητέρας μου, κουρευόμουν, έπαιζα μπάλα με τους κάμεραμαν. Η τηλεόραση μου αρέσει, αν ήταν κάποιο πρότζεκτ που θα μου ταίριαζε δεν θα έλεγα όχι. Μου έχουν γίνει προτάσεις ανεπίσημα για ριάλιτι, αλλά δεν θα πήγαινα», πρόσθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής του εμφάνισης.

«Παίρνω μηνύματα φλερτ στα σόσιαλ μίντια, αλλά μιλάω μόνο με τους ανθρώπους που γνωρίζω», κατέληξε ο Άρης Αργυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης