Παρασκευή, 20 Μαΐου

Θανάσης Κατερινόπουλος: Αναλύει τα κοινά στον χαρακτήρα του Μπάμπη, της Ρούλας και του Μάνου

Στη διαδικτυακή κουβέντα που είχε στον λογαριασμό του στο twitter ο Θανάσης Κατερινόπουλος θέλησε να αναλύσει το κοινό στοιχείο που υπάρχει στον χαρακτήρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του για την υπόθεση της Πάτρας, και από τους τρεις αυτούς ανθρώπους λείπει το συναίσθημα.

«Καταρχήν να σκιαγραφήσω τους τρεις αυτούς ανθρώπους.. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ανθρώπους αγέρωχους που τους λείπει το συναίσθημα, ο πόνος, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό φαίνεσθαι. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες.

Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πως αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, κάνανε τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά το θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά» ακούγεται να λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο απόσπασμα από τη διαδικτυακή του συνομιλία που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Διαβάστε επίσης