Δευτέρα, 16 Μαΐου

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε – Έτσι είναι σήμερα η Παναγία από τον Ιησού στη Ναζαρέτ

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια

Το Πάσχα αποτελεί σίγουρα μια από τις γιορτές εκείνες, που πολλοί περιμένουν για να απολαύσουν έντονες στιγμές αλλά είναι συνδυασμένο και ως μια οικογενειακή στιγμή, στο σπίτι. Έτσι λοιπόν, κάθε χρόνο τα τηλεοπτικά προγράμματα αναδιαμορφώνονται όταν πλησιάζει αυτή η περίοδος με οι σειρές – ταινίες περιεχόμενου σχετικού.

Η θρυλική ταινία ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ έχει μπει σίγουρα στα σπίτια όλων από μια και παραπάνω φορές. Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν σκηνοθετημένο έτσι, που δείχνει άψογα τη ζωή του και την θυσία του. Η γυναίκα λοιπόν, στο ρόλο της Παναγίας, η Olivia Hussey έχει μείνει στην ιστορία μέσα σε όλα αυτά χρόνια και η σημερινή της εικόνα αποδεικνύει τη διαχρονικότητα της ταινίας αυτής.

Έτσι είναι σήμερα η Olivia Hussey, Παναγία από τον Ιησού στη Ναζαρέτ
Η σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth)» θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Η σειρά αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και ο ηθοποιός Robert Powell έγινε μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές που συνδέουμε έκτοτε με τον Ιησού.

Olivia Hussey

Η ζωή της ηθοποιού σήμερα
Το 1971 η παντρεύτηκε τον Dean Paul Martin, γιο του Dean Martin, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Χώρισαν το 1978. Ο Marton, που εκτός από ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν και πιλότος, σκοτώθηκε το 1987, όταν το Φάντομ που πιλοτάριζε έπεσε σε χιονοθύελλα και προσέκρουσε σε βουνό της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος σύζυγος της Hassey ήταν o Iάπωνας μουσικός, ο Akira Fuse. Παντρεύτηκαν το 1980 στο Λος Άντζελες αλλά και σε μια δεύτερη, ινδική τελετή, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι έκανε έναν γιο και χώρισε το 1989.

Olivia

Με τον Leonard Whiting σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2018 /Φωτογραφία AP Images
Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Girl on the Balcony» είχε γράψει ότι ακριβώς μετά την επιτυχία της στη μικρή και μεγάλη οθόνη υπέστη βιασμό από έναν σύντροφό της στο σπίτι που ο Charles Manson σκότωσε την έγκυο Sharon Tate. Το 1991 η Hassey παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τον David Glen Eisley με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Διαβάστε επίσης