Τρίτη, 17 Μαΐου

Επανασύνδεση για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: Η φωτογραφία στο αεροδρόμιο που «φούντωσε» τις φήμες

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Μέσα από το προφίλ της στο instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 24/4 ότι αποφάσισε να βρεθεί στο Ντουμπάι με τους γιους της. Αυτό ήταν άλλωστε, όπως αποκάλυψε, το όνειρο του μεγαλύτερου της γιου Φίλιππου – Ραφαήλ.

Όπως επεσήμανε η παρουσιάστρια ήταν και το πρώτο μεγάλο οικογενειακό ταξίδι έπειτα από δυο χρόνια, όπου λόγω πανδημίας είχαν περιοριστεί σε πιο κοντινούς περιορισμούς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr εντόπισε τη Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί, όμως, βρισκόταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν ταξίδεψε μαζί τους ή απλά βρέθηκε στο σημείο για να τους αποχαιρετήσει.

Οι δυο τους, μπορεί το 2019 έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας να αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις και φροντίζουν να είναι πάντα ενωμένοι για χάρη των δυο παιδιών τους.

Η φωτογραφία είναι από την ώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τα δυο τους παιδιά βρέθηκαν στο γκισέ για τον έλεγχο των εισιτηρίων τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης