Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor – «Είναι τηλεοπτική κατάντια»

Από την ημέρα, που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor, έφερε τα πάνω κάτω. Με αφορμή τα όσα υπονοεί τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα.

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα Κωνσταντίνος, στην απέραντη τοξικότητα και μπουρδολογία και σε έναν εγωισμό απίστευτο, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο εδώ; Και αυτή η ομάδα έχει αυτόν; Έχει τον Τάκη Καραγκούνια; Έχει την άλλη που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Τι πράγματα βλέπουμε;

Όταν μιλάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, το βάζω στο mute. Δε μπορώ άλλο, τι περσόνα… Είναι η τοξικότητα εις την νιοστή. Παιδιά, έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν. Είναι τηλεοπτική κατάντια αυτό. Κατ’ αρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει, με την έννοια ότι πιστεύω ότι παραμένει γιατί το θέλει η παραγωγή για να δημιουργείται αυτό. Δεν έχουν τίποτα άλλο, τα έχουν πει όλα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε ωρυόμενος: «Όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα, είναι απλό να κρατήσεις κάποιον. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Τι κακής ποιότητας είναι αυτό… Τι βλακεία είναι αυτή… Τι ηλιθιότητα είναι αυτή. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.