Τετάρτη, 18 Μαΐου

Κατερίνα Καινούργιου: «Πόση χολή» – Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA για τα σχόλια σε Βανδή και Μπισμπίκη

«Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι…»

Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης 26/4 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αναφορικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για τις πασχαλινές διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα σχόλια σε Βανδή και Μπισμπίκη
«Θέλω να πω κάτι λοιπόν… Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Δέσποινας και του Βασίλη στο κάλεσμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, χόρεψαν, ήπιαν τα κρασάκια τους και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι. Μπαίνω λοιπόν στο Instagram της Δέσποινας, της βάζω καρδούλες και βλέπω τη φωτογραφία τους αργότερα που την είχαν βάλει όλα τα sites. Διαβάζω τα σχόλια από κάτω.

Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι και μαζί. Είναι μία χαρά, δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους και βγάζουν μία ωραία φωτογραφία για να ευχηθούν στον κόσμο και λέω πάλι καλά ο κόσμος; Τι κάθονται και γράφουν; Πόση χολή μπορείς να βγάζεις μέρες αγάπης κάτω από μία φωτογραφία. Get a life το λέμε; Κάνουμε αμάν να δούμε έναν τέτοιο έρωτα…

Εγώ ήμουν μόνη με τους φίλους μου κι έλεγα “αχ ρε παιδί μου, τι ωραία να είμαι με τον άνθρωπό μου”. Είναι το πρώτο Πάσχα είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε. Λέω κοίτα ένα ωραίο ζευγάρι και πρέπει να βγάλεις χολή; Αυτό ήθελα να πω» πρόσθεσε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης