Τετάρτη, 18 Μαΐου

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Σταματόπουλο: Απουσιάζει από το Χαμογέλα και πάλι – Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά με μία σημαντική απουσία. Ο Παύλος Σταματόπουλος περνά δύσκολα και γι’ αυτόν τον λόγο λείπει από το πάνελ, όπως ενημέρωσε η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου 30/4.

«Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και κυρίως υγιείς. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά στον κουμπάρο μου που περνάει λίγο δύσκολες ημέρες. Να του στείλουμε όλη μας την αγάπη και την αγκαλιά μας. Είμαστε δίπλα του. Και να θυμόμαστε όλοι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι εννοεί τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος έχει βαφτίσει τον δεύτερο γιο της. «Τον Παύλο εννοώ. Ο Παύλος λοιπόν δεν είναι σήμερα στην παρέα μας, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας. Του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις δύσκολες ώρες του φίλου και συνεργάτη της.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega:

Διαβάστε επίσης