Σάββατο, 21 Μαΐου

Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: «Αν πήγαινα σε εκπομπή μαζί του, θα είχα ξεπουληθεί»

Συνέντευξη με «καρφιά» κατά του Γιώργου Λιάγκα έδωσε η Σούπερ Κική στον Θανάση Πασσά και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Μεταξύ άλλων, η γνωστή instagrammer αναφέρθηκε στο cancel influencers που προέκυψε μετά την υπόθεση της Θεσσαλονίκης με την καταγγελία ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στην πρόταση για το Asia Express και το… ξεπούλημα.

«Δε με αγχώνει να με πάρει η μπάλα, με το cancel influencer ήθελα και με πήρε η μπάλα. Η αλήθεια ήταν υπέρ μας και είχαν μπλεχτεί άτομα που ήταν “μεγάλοι καρχαρίες” που δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Δεν είχα ταραχθεί γιατί ειναι μεγάλη αυτοκρατορία για να πέσει», ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

Σε άλλο σημείο, η Σούπερ Κική σημείωσε πως: «δεν θα ήθελα να γίνω πανελατζού, θα γίνω παρουσιάστρια. Σπιτική, αυθεντική παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση για το Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν πήγα γιατί τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν λιγότερα από αυτά που βγάζω στο Instagram.

Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι που ήταν έξω από εμένα. Για παράδειγμα, εάν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα, θα είχα ξεπουληθεί. Γιατί έχω βγει κι έχω κάνει τις δηλώσεις μου. Και με τον κάθε Λιάγκα δηλαδή. Κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά, θα ήταν ξεπούλημα για μένα να πάω».

Δες το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Σούπερ Κική:

Διαβάστε επίσης