Τετάρτη, 18 Μαΐου

Ανακοίνωσε το τέλος – Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Φτάνεις προς το μεγάλο φινάλε η σειρά Σε ξένα χέρια

Πρωτότυπη, με γρήγορες εναλλαγές και σαρωτική πλοκή, μια ανατρεπτική ιστορία, που συνδυάζει γέλιο, συγκίνηση και δράση. Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στη σειρά, Σε ξένα χέρια που προβάλλεται εβδομαδιαίως μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η σειρά μιλάει για μια απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν. Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του.

Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει.

Η εν λόγω σειρά λοιπόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και την αποκάλυψη έκανε η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως κάνουν τα τελευταία γυρίσματα!

Η ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη Σε ξένα χέρια

Διαβάστε επίσης