Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» στον αέρα με την απώλεια που είχε τα ξημερώματα – «Χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να το πω»

Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι», όπου βρέθηκε προσκεκλημένος το πρωί της Κυριακής 15/5 για να μιλήσει για τη Eurovision. Ο γνωστός παρουσιαστής έχασε τον αγαπημένο του σκύλο τα ξημερώματα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

«Σας ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα και εσένα και όλους σου τους συνεργάτες. Πέρα από το ευχαριστήριο το ουσιαστικό, θέλω να πω ότι σήμερα η εκπομπή ήταν για μένα βάλσαμο, γιατί έχω ζήσει μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το ένα και μοναδικό σκυλάκι μας αρρώστησε και το πρωί που το πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Δεν ήθελα να το αναφέρω, να είστε καλά.

Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν παιδιά μας. Χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να το πω. Η εκπομπή μου έκανε ένα καλό ψυχοθεραπευτικό. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους αλλά κι αυτό το πλάσμα το έβλεπα σαν παιδί μου. Ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία, το πρωί δεν το προλάβαμε» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με τη σειρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε συγκινημένη: «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι τώρα. Λυπάμαι πολύ».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης