Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Επέστρεψε σπίτι του ο Ευριπίδης-«Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του» (ΦΩΤΟ)

Ευχάριστα είναι τα νέα τη υγείας του 20χρονου Ευριπίδη, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στο 45% του σώματος τους μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι μεταξύ των οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο νονός του Ιωσήφ Φράγκος, ο Ευριπίδης πλέον συνεχίζει την αποθεραπεία του από το σπίτι.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής. Τα σημάδια στο σώμα του είμαι εμφανή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση.

Η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει καθότι πολλοί περιορισμοί θα εισέλθουν στη ζωή του για ενα μακρύ χρονικό διάστημα. Η έκθεση του στον ήλιο απαγορεύεται και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί η πλήρης επούλωση των πληγών.

Αυτό όμως που κρατώ από την προχθεσινή μου επαφή μαζί του είναι άλλο.

Ο αδιαμαρτύρητος συμβιβασμός με το πρόβλημα, η ανθρώπινη δύναμη να προσπελαστεί η κακουχία και η αναγκαία θετικότητα για να ατενίσει ο άνθρωπος το μέλλον με αισιοδοξία βρίσκουν την απόλυτη έκφραση μέσω αυτού του παιδιού.

Ο Ευριπιδης είχε δυο επιλογές. Μίζερα, με μοιρολόγια, να κλαίει την μοίρα του ‘η με δύναμη και αισιοδοξία να κοιτάξει μπροστά. Επέλεξε το δεύτερο.
Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του και τον ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδωσε.

Διαβάστε επίσης