Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Επιστρέφει στην τηλεόραση πιο αδυνατισμένη από ποτέ – Η ανανεωμένη εικόνα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο comeback της

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την τελευταία εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη στο πλευρό του συζύγου της, Χάρη στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σου-Κου Family». Έκτοτε, η παρουσιάστρια όχι μόνο δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά απέχει και από τα social media.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό με μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως δεν αισθάνεται την ανάγκη να ανεβάσει προς το παρόν κάποια δική της φωτογραφία.

Τι συμβαίνει με την τηλεοπτική της επιστροφή
Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Αντελίνα ετοιμάζει σιγά σιγά την μεγάλη της επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα και μάλιστα την περιμένουμε πώς και πώς. Ανά καιρούς έχει δεχθεί διάφορες προτάσεις, ενώ το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ είναι σε ισχύ.

Η Αντελίνα λοιπόν όλο αυτό τον καιρό που βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πέρα από τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, καθώς αποκάλυψε πως από ξανθιά έγινε και πάλι μελαχρινή, έχει κάνει και μία σημαντική αλλαγή στο σώμα της. Άλλωστε η απώλεια κιλών είχε αρχίσει να φαίνεται ήδη από τις τελευταίες εκπομπές του Σου-Κου Family.

Διαβάστε επίσης