Κυριακή, 26 Ιουνίου

«Δεν το έχω πει ούτε στους γονείς μου…» – Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του MEGA

«Δεν το ξεπέρασα ποτέ»

Η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής τις “Τι λες τώρα”, με αφορμή την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή, αποκάλυψε πως έχει πέσει και η ίδια θύμα bullying στην παιδική της ηλικία, όμως δεν το είπε ποτέ, ούτε καν στους γονείς της παρόλο που είχαν πολύ στενή σχέση.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε το περιστατικό που έζησε όταν μια ημέρα γυρνούσε σπίτι της μετά το σχολείο. Ωστόσο, ήταν τόσο πολύ συναισθηματικά φορτισμένη που η φωνή της “έσπασε” σε έκλαψε.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου
«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει.

Και σκέφτομαι, ένα παιδί που ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πως είναι; Πως μπορεί να μεγαλώσει; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά; Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα άλλους ανθρώπους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε επίσης