Κυριακή, 26 Ιουνίου

Δικαίωση για την Έλενα Παπαρίζου: Τέλος στην κόντρα με τον Μαυρίδη – Η συγγνώμη του στο δικαστήριο

Η ανακοίνωση του Τόνυ Μαυρίδη όπου ζητά συγγνώμη στην Παπαρίζου και η απάντηση της τραγουδίστριας.

Τέλος στην επί σειρά ετών κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη.

Το πρώην ζευγάρι είχε πολλές εκκρεμμότητες που δεν μπορούσαν να λυθούν εξωδικαστικά.

Το πρωί της Τετάρτης, η τραγουδίστρια πέρασε και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων, ωστόσο σήμερα το ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του και έβαλε τέλος στη δικαστική περιπέτεια.

Κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε:

“Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, να σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου. Νομίζω ότι και εγώ και ο Τόνυ νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι”.

Δικαίωση για την Έλενα Παπαρίζου: Τέλος στην κόντρα με τον Μαυρίδη - Η συγγνώμη του στο δικαστήριο

Από την πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Κατά της κ. Ελένης Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητά της ως διαχειρίστριας της εταιρείας με την επωνυμία “Έλενα Παπαρίζου και Σία Ε.Ε.”, υπέβαλα την υπό στοιχεία ΑΒΜ Γ2016/2243 μήνυσή μου, στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρεία τα αντιστοιχούντα στο ποσοστό συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι και 2011. Σε κάθε περίπτωση, δηλώνω και σήμερα ότι η κ. Ελένη Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από κέρδη της εταιρείας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιασδήποτε άλλη παράνομη πράξη.

 

ελενα παπαριζου

Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπο μου πρόθεση για την ποινική της διώξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της, καθώς και για την δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αστικής διαφοράς, η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση, ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελά μου προκλήθηκε από αυτή την αιτία”.

Η κυρία Ελένη Παπαρίζου δηλώνει ότι:

 

α) αποδέχεται την ως άνω δήλωση κατά το περιεχόμενό της και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, κατόπιν αυτών θεωρεί ότι δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή/και συκοφαντικής δυσφήμισής της εκ μέρους του κ. Μαυρίδη και ως εκ τούτου δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη στα πλαίσια της με Α.Β.Μ. Β-18-428 ποινικής υπόθεσης και
β) μόνο πεδίο αντιπαράθεσης με τον κ. Μαυρίδη παραμένει αυτό των εκατέρωθεν αστικών διαφορών.

 

τονυ μαυριδης

Η γραπτή δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη προς την Έλενα Παπαρίζου:

Οι δηλώσεις Έλενας Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδη:

Διαβάστε επίσης