Πέμπτη, 30 Ιουνίου

«Πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα» – Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Κατερίνα Καινούργιου

«Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν»

Το πρωί της Πέμπτης 31/5 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, θέλησε να πάρει θέση ανοιχτά, χωρίς να μασάει τα λόγια της, σχετικά με τα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media για το ταξίδι της στο Μιλάνο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε που προκάλεσαν ένα μικρό σάλο χωρίς λόγο.

Η παρουσιάστρια αφού είδε το βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα έδωσε την δική της απάντηση σε όλους όσους γράφουν επικριτικά σχόλια αποκαλύπτοντας και για όσα ακούει εκείνη κατά καιρούς.

“Καταπέλτης” η Κατερίνα Καινούργιου
«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές.

Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει.

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».

Διαβάστε επίσης