Κυριακή, 26 Ιουνίου

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος και «βομβάρδισε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου με τις ατάκες του

Ο Σπύρος Μαρτίκας ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα του Survivor.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, Μπλε και Κόκκινη ομάδα βρέθηκαν ξανά στον στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Οι μπλε παίκτες εξασφάλισαν τη νίκη, με τους κόκκινους να οδεύουν στο συμβούλιο για την διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποίο ο Σπύρος Μαρτίκας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Survivor – Πανικός στο συμβούλιο

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποστηθίσει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας: «Αν Άρη μου αναρωτιέσαι για κ…τούμπα είναι να βλέπω την Βρισηίδα στα πόδια του Άρη. Τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά κι αγαπημένους. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθούσε να αποστηθίζει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο στην Ασημίνα αλλά και να αφήσει… Δεν είπα κάτι άσχημο.

Όχι μόνο να εκθειάζει ως νικήτρια την Ασημίνα αλλά είναι η επική κ…τούμπα να μειώσει τον Άρη και να εκθειάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να έχεις καλή σταδιοδρομία με οποιαδήποτε βοήθεια στην Ελλάδα. Γίνονται τρομερές ανατροπές στην τελική ευθεία».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγινε έξαλλη με όλα όσα ειπώθηκαν Survivor: «Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα, που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Με ακούς; Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;» ξέσπασε κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

Διαβάστε επίσης