Κυριακή, 26 Ιουνίου

Φρίκη στη Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Γερμανία και αφορά άνδρα μπέιμπι σίτερ ο οποίος φέρεται να βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά.

Μάλιστα, φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του και στη συνέχεια αναρτούσε τα βίντεο στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Ο διεστραμμένος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παντρεμένος χωρίς παιδιά, προσέφερε υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου και με αυτόν τον τρόπο ερχόταν κοντά στα θύματά του για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις.

«Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο», ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής της Κολωνίας, Φαλκ Σνάμπερ, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας, Ούλριχ Μπρέμερ, σημείωσε ότι τα παιδιά, τα οποία κακοποίησε, προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, καθώς  ο 44χρονος αναζητούσε εργασία ως baby sitter από το διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραττε τις αρρωστημένες πράξεις του στα σπίτια των οικογενειών.

Μάλιστα, οι γονείς των παιδιών που κακοποιήθηκαν δεν είχαν υποψιαστεί το παραμικρό.

Νάρκωνε τα παιδιά για να μην ουρλιάζουν

Οι λεπτομέρειες δε από τους βιασμούς των παιδιών σοκάρουν, καθώς φέρεται σε ορισμένες περιπτώσεις ο δράστης να νάρκωνε τα παιδιά για να μην ουρλιάζουν.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle,  το πιο μικρό σε ηλικία θύμα ήταν ένα βρέφος μόλις ενός μηνός, ανάμεσά του άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. Συνολικά, 33 παιδιά μέχρι τώρα έχει επιβεβαιώθει ότι βρίσκονται στην αποτρόπαια λίστα του.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου στο πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης