Κυριακή, 26 Ιουνίου

Στεφανία Γκουρνέλου για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από εκείνον»

«Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», είπε η ηθοποιός
Πριν από μερικές μέρες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε πως χώρισε με την Στεφανία Γκουρνέλου και η αιτία ήταν εκείνος. Η ίδια ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους και απάντησε:

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλείνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο».

«Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού», τονίζει.

«Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», σημείωσε η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου.
Τι είχε πει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον χωρισμό τους
«Κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός», είχε πει ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης