Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Αυτοκτονία γυμναστή: Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Μία νέα, συγκλονιστική αποκάλυψη έφερε σήμερα στο φως το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για την υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο sms του γυμναστή προς τον πρώην σύζυγο της γυναίκας που «έβαλε στο καδρο» ως ηθικό αυτουργό της αυτοχειρίας του

Ο 50χρονος λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του πρώην συζύγου της γυναίκας την οποία, στην τελευταία του ανάρτηση, κατηγορεί ότι του καταχράστηκε την περιουσία. Ήταν όπως φαίνεται η τελευταία του επικοινωνία. Στο μήνυμα αυτό, ο γυμναστής φέρεται να δίνει στον πρώην σύζυγο στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψουν την αλήθεια και τους λόγους που εκείνος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώριζα. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που μου έστειλε ένα μήνυμα. Το άνοιξα και διάβασα: «Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα…» και μου έλεγε να τσεκάρω κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, για έναν φίλο μου, για την πρώην γυναίκα μου… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν το εξέλαβα ως κυριολεξία. Τον πήρα πίσω αλλά δεν απάντησε» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του γυμναστή.

Μετά από αρκετές αναπάντητες, ο άνδρας αυτός, αποφάσισε να του στείλει και μήνυμα. Φαίνεται όμως, ότι ο γυμναστής είχε ήδη κάνει τα λεγόμενά του περί αυτοκτονίας, πράξη.

«Του έστειλα μετά μήνυμα ότι εγώ δεν έχω να κοιτάξω κάτι, αλλά αν ήθελε να μιλούσαμε. Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα καν τον αριθμό του. Μόνο το όνομά του γιατί το είχε γράψει στο μήνυμα. Έψαξα σε ποιον αντιστοιχεί το νούμερο και έτσι έμαθα ότι ήταν γυμναστής. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα. Και να τον έβλεπα μπροστά μου, δεν θα τον γνώριζα. Αφού δεν απάντησε στην κλήση μου, είπα κι εγώ “μπορεί να το έστειλε κατά λάθος… τόσα γίνονται…”» αναφέρει ο άντρας.

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που καταγγέλλεται ότι άφησε στον άσο τον 50χρονο γυμναστή, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε εάν μεταξύ τους υπήρχε σχέση στο παρελθόν και μάλιστα, δεν ξέρει για ποιον λόγο, ο Γιώργος Παπαναούμ στην ανάρτηση που άφησε πίσω του, αναφέρθηκε και στο περιβόητο πάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρούσα ήταν η κόρη της ίδιας και εκείνου.

«Έχω άποψη για το πάρτι γιατί μίλησα με την κόρη μου, η οποία τα έχει καταθέσει στην αστυνομία. Δεν ξέρω όμως, πώς ο γυμναστής μπορεί να ξέρει για όλα αυτά. Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρώην σύζυγός μου δεν είχε κάποια σχέση πρόσφατα» δηλώνει ο πρώην σύζυγος.

Διαβάστε επίσης